Your Role

CMAST is marktleider in het leveren van advies, projectmanagement en zakelijke oplossingen voor de life sciences industrie. Ons een getalenteerd team van meer dan 90 experts helpt universiteiten, onderzoeksinstituten en private ondernemingen om geneesmiddelen efficiënter te ontwikkelen en beschikbaar te maken voor de patiënt.

Het Business Solutions team van CMAST bestaat uit een tiental gedreven consultants die overwegend grote en complexe organisaties begeleiden bij het uitbouwen van performante IT-omgevingen, onder meer in de domeinen van Project & Portfolio Management (PPM), Content & Collaboration en Datavisualisatie.

Om de gestage groei van dit team te ondersteunen, plant CMAST de vaste aanwerving van een Trainee Business Solutions Consultant die on-the-job zal opgeleid worden tot een autonoom inzetbare business professional.

 

Takenpakket

 • Je adviseert en ondersteunt de IT-afdeling van de klant bij de vertaling van IT- en datastrategieën in concrete projecten.
 • Je begeleidt de oplevering van gelijklopende optimalisatie- en implementatieprojecten van cloud based bedrijfsoplossingen: je analyseert en adviseert de optimalisatie van processen, je vertaalt bedrijfsnoden naar concrete specificaties, je ondersteunt IT-technici bij het ontwerp en de ontwikkeling van systemen, je begeleidt datamanagement (ETL), je ensceneert testing (UAT), je omkadert en begeleidt de configuratie- en implementatiefase, je reikt tools aan die de introductie in de business-omgeving faciliteren en met oog op kwaliteit en deadlines ondersteun je een optimaal veranderingsbeheer.
 • Je verzekert de optimale beschikbaarheid van systemen en data door nauwe samenwerking met het IT-team van de klant op vlak van toepassingsbeheer, incidentenbeheer (derde lijn) en geregelde onderhoudsinspanningen. Je onderneemt proactieve en structurele inspanningen om calamiteiten te vermijden.

Your Profile

 • Een diploma van het hoger onderwijs, bij voorkeur in Informatica of aanverwant.
 • Minstens twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels.
 • Uitstekende analytische en creatieve probleemoplossende vaardigheden.
 • Klant- en oplossingsgerichtheid, uitstekende samenwerkingsvaardigheden.
 • Kennis over het capteren, optimaliseren en vertalen van bedrijfsprocessen is wenselijk.
 • Kennis van enterprise architecture is wenselijk (i.e. de relatie tussen bedrijfsprocessen, data, toepassingsomgevingen en systemen).
 • Kennis van programmeren, scripting en relationele databases is een voordeel (e.g. HTML5, JavaScript, Java, CSS, SQL, C#; MS SQL, Oracle, MySql ...).
 • Kennis van specifieke zakelijke tools en platformen is een voordeel (e.g. project en portfolio managementsoftware, SharePoint, documentmanagement, resourcemanagement).

Our Offer

Een uitgebreid salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart. Glijdende uren en flexibele werklocaties. De structuur en de omkadering om een succesvolle carrière uit te bouwen: training, certificering, coaching, tools en collaboratie. Regelmatige teamontmoetingen en -evenementen die kennisdeling en harmonie bevorderen. Een betekenisvolle rol als deel van een jong en dynamisch team van getalenteerde professionals.

Your Working Location

Temse, België

Your Contact Person

Ken Falorni